Navštíveno 3736x

12.10.2013, 13:15 |
marty Jelikoz mam spatnou zkusenost se zdejsim clenem AHC s prezdivkou dejvyxxx, rozhodl jsem se upozornit ostatni, aby si nakup zbozi od tohoto clena dobre promysleli a zejmena si overili jeho funkcnost okamzite na miste, jelikoz na toto jsem ja osobne bohuzel doplatil! Ano, udelal jsem chybu, ale jsme lidi a lidi obcas proste chybuji! Ma duvera v lepsi vztahy panujici na foru AHC se mi bohuzel vymstila a tak varuji ostatni, aby si dali pozor az budou zde i kdekoliv jinde nakupovat pouzite zbozi, zejmena od zmineneho clena dejvyxxx.
Konkretne kvuli memu studiu na VS a postupnemu nakupovanim drahych hifi komponentu jsem mel osobne zakoupene radio Pioneer RS2 od zmineneho clena dejvyxxx po celou dobu ulozene doma ve skrini a mohl si dovolit provedeni kompletni instalace az nyni, bohuzel az rok a pul po nakupu radia. Nic to vsak nemeni na tom, ze radio je po zapojeni nefunkcni a to jak uvnitr (nejde zvuk), tak i na vnejsim panelu(nesviti) dle kontroly odborneho servisu. Sam totiz elektronice nerozumim a vse si nechavam odborne montovat, abych se vyvaroval jakychkoliv problemu. Pochybeni servisu je vylouceno a stejne tak i poskozeni pri manipulaci s radiem. Osobne jsem byl pri predavani i kontrole radia servisem.
Zmineny clen dejvyxxx se na muj zaslany mail zachoval naprosto odmitave jakymkoliv zpusobem situaci resit, proto jsem se rozhodl alespon upozornit na jeho neochotu resit nastaly problem a nekale obchodni praktiky, kterych jsem sam dukazem. Mam z doby prodeje nekolika mailovou korespondenci, kterou mohu uverejnit, kde se vyse zmineny zarucuje za 100% stav radia. Osobne vzdy nakupuji nove komponenty u Prohifi, nicmene v dobe nakupu se jiz zminene radio nedalo zakoupit nove (bylo jiz vyprodano a nove se jiz nevyrábělo - Pioneer RS2), tak jsem se rozhodl pro tento nakup od clena dejvyxxx. Bohuzel to nebylo spravne rozhodnuti. Jako dalsi dukaz projevu jeho ignoranstvi a pristupu k veci je navic jiz vcerejsi pomlouvani me osoby zde na foru v sekci Vzkazy -
[ Link ] Necht si kazdy udela svuj obrazek sam a je nadmiru opatrny! Martin B.
Tak si holt musis nakupovat jen novy veci tak jak pises. Po 1,5roce od prodeje bych se s tebou taky vubec nebavil.
Jako reklamace po 1,5roce je taky usmevna
marty: Nemuzes se na neho zlobit, kazdy normalni by te poslal nekam...
No jo no ted by me zajimalo jak si to zaridis -jak si psal????jinak na radio byla v dobe kdy si ho koupil platna zaruka,tudiz kdyby si ho vyzkousel mel si hned jasno a nekomu neco vracet po 21 mesicich s argumentem ze to nefunguje je dost prapodivny....a vec dalsi pri osobnim prodeji si ho vyzkouset nechtel...tudiz by me zajimalo co vlastne chces????Jasne chapu koupim neco postou nefunguje vratim ,koupim neco osobne nevyzkousim a za 2 roky reklamuju ,ze to nehraje....napisu jen toto radio bylo funkcni osobne jsem to videl ...takze bud si ho vypalil sam ,nebo z nas delas blbce.Vzhledem k tomu,ze pises ze studujes VS a jako zakona znaly clovek vis ,ze mas smulu...a me nekdo s timto prijit poslu ho do prdele ,proto osobne pokud neco prodavam prodavam pouze vyzkousene a par veci sem takto ani neprodal ,protoze kupujici byl liny zvednout prdel a prijet si osobne.At si kazdy udela obrazek sam.

12.10.2013, 13:29 |
macek No proc sis to neskusil kdyz jsi to kupoval?? nechapu cemu se divis po takovy dobe :-)) nechapu
Pokud koupím něco použitého, je nutné to hned vyzkoušet... K reklamaci rok a půl po prodeji bych se taky stavil negativně, a stavil bych se k ní negativně minimálně z toho důvodu, že při prodeji použitého zboží je záruka 6 měsíců na skryté vady.
jeste jedno nechces nam tvrdit,ze nekdo Ti priveze osobne radio k prodeji ,bude mit tu drzost Ti ho davat poskozene a jeste nabizet ,ze Ti ho vyzkousi --to nemyslis vazne ze???????Jo a cekma ,ze nejakej chytrak napise ze se dejvyxe zastavam....,ale o tom co si napsal si udela kazdy obrazek sam ,pochopim u cloveka co ma IQ houpaciho kone ,ale ne u VS vzdelaneho cloveka.
Treba ma prava v plzni :-D

12.10.2013, 13:44 |
marty Ano, vim, ze jsem ho mel vyzkouset ihned, bohuzel nestalo se tak, moje duvera v AHC byla naivni - moje chyba no. Chci jen upozornit na to, ze to radio proste nefunguje a fungovat nemohlo od momentu predani! At si daji lidi pozor! Kdyby byl charakter, zajimala by ho treba aspon zavada, cena opravy nebo aktualni foto, kde by videl, ze i panel je v naprosto stejnem stavu jako pri predani. Ale to se se proste v tomhle state nenosi - jednat fer a chovat se seriozne! Ja nemam zapotrebi si tady vymyslet historky a nekoho pomlouvat, mam jine zaliby nez prudit na netu, radio uz jsem si obstaral jine. Jen chci varovat ostatni a upozornit na clena dejvyxxx, ktery proste nejedna seriozne a prodal mi nefunkcni vec za nemale penize. Nic vic.

12.10.2013, 13:46 |
marty pepe - Ne, jeho argument byl ten, ze ma rozdelane cele auto (hifi) a tudiz mi ho nemuze predvest.

12.10.2013, 13:46 |
macek Covece co to placas o charakteru nejdriv si utri Ty maslo na hlave kdyz placas takovy blbosti ze si vzpomenes po takovy dobe
znova kupoval si to tusim v ledni 2012 ,dnes mas rijen 2013 ,co chces slyset na to ??radio melo zaruku do dubna 2012 tusim...takze i kdyby bylo jakkoliv dojebany coz nebylo ,osobne sem to videl a slysel hrat nekolikrat,tak si mohl resit zaruku ....jinak predpokladam,ze mas vodici pasek v haji a pojistku na cinchich...a par veci sem od dejwyxe koupil a dodam top stav !!!!!krabice navody atd .

12.10.2013, 13:52 |
marty Nechapu, co na tom ten cas meni (stav je stale stejny), ale poucim se. Jdu si zlepsit naladu, koukam, ze charakteru se tady nejspis bude vyskytovat vicero. Koncim.

12.10.2013, 13:54 |
macek :-)) taaak a je klid
Tohle asi nebude uplne o charakteru. Zvlast, pokud to radio bylo v dobe koupe jeste v zaruce, tak jsi to proste prosral no.
Jak by sis to predstavoval? Ze ti jako prodejce po 1.5r vrati penize za uz tenkrat pouzitou vec?
Ale bavi me, co tady ma dejvyxx mluvcich :)))
Mě by spíš zajímalo co s tím rádiem tedy je? Hlavně, když servis tvrdí, že s ním nic neudělal...

12.10.2013, 14:15 |
macek mr.brain to je prej tajny:-)
Jako Luke_288 - taky mě fascinuje, jak se k problému fundovaně vyjádří x lidí - kromě prodejce samotného :-) Mlčící prodejce většinou není známkou spolehlivosti.
Ale bohužel se k nim i tak musím přiklonit, protože reklamovat něco po roce a půl je naprostá kravina a i kdyby měl marty tisíckrát pravdu, tak teď má prostě smůlu. Je to prostě poučení pro příště, vyzkoušet věc hned po zakoupení. Já bych po roce a půl rozhodně taky nic nikomu nevracel.
Paneboze prober se!!!
Radio fungovalo a druha vec je, ze na nej byla zaruka v sobe prodeje !!!
Asi te to sere, ze sis ho nejak znicil, coz chapu, ale ja nikdy neprodal nefunkcni vec. Radio sis mohl vyzkouset!!! Ano auto sem mel rozdelane, pac sem placal dohromady high end music s Pio 99, proto sem prodal zcela funkcni 88čku... NAZDAR

12.10.2013, 14:28 |
CRK tak takhle sem se dlouho nepobavil... je úplně jedno, jak to bylo, ale máš smůlu a zkoušet to po tak dlouhý době může jenom chorej mozek... Naposled sem se takhle bavil, když sem před lety frajerovi prodával paměťovku za zlomek ceny a on chtěl po mě doklad s odpočtem dph, záručák a jestli to prej má doživotní záruku :D já vim, úplně něco jinýho, ale debilita stejná...
Jeste chvili me ser a rozkopu ti hubu, uz jen za to, ze mi tu kazis jmeno !!!
tak jako kupovat radio v zaruce :D a tedka tady prudit po roce a pul???? :D misto blbyho vysedavani na netu tedka, jsi mel zkusit to radio pred rokem a pul :D... me po roce a pul nekdo napsat, ze mu neco prodanyho pouzityho nefunguje, tak asi spadnu ze zidle :D
myslím,ž echlapec má smůlu.Co se týče rádia,tak to je zcela jednoduchý.Nejde mu zvuk z rádia ven?Tak mu ty rádoby servisáci odpálili pojistku na cinche.Jak všichni víme u PIO dost zvyklý jev.A displej?Prostě mu to někde jeblo a teď to tady zkouší.Já teda nevim,ale vyzkoušet rádio po roce a deseti měsících je dost divný.Sám bych si ho vyzkoušel už jen pro to,abych viděl ten rozdíl zvukového projevu.Vyzkoušet se dá všechno.Například když mi pepe689 přivezl Alpinu od Troye.Nebyli jsme líný to vyzkoušet a to mi ho přivezl v JEDNU RÁNO.A nemyslím si,že by dejvyxxx nebo kdokoliv jinej měl zapotřebí prodávat nefunkční věci.....
dr.marty ---jenze ja te k tomu donutil a stejne bych se od Troye nebal koupit :_))zastavat se budu tecka,protoze je to tak jak to je .....
No vždyť jo:) A taky se přikláním na stranu dejvyxxxe.Prostě rok a deset měsíců je moooooc
to je porad houby proti tomu co sem sezral svacinovi ,12w3 zapojenou na 1 civku druha byla odstrizena uvnitr konektoru a nebylo to poznat ,me vubec nenapadlo ji merit :-)),ale prislo se na to a doresilo se to nejak tak :-(a hlavne se videlo co 1 civka 12w3 vydrzela....od ted merim radsi vse
Sice budu OT, ale po 2 letech od prodeje auta mi zavolal novy majitel, ze auto nejede. Dal ho kamaradum do servisu a je tam prej jina ridici jednotka. Odpovim, ze tam je i jinej motor, takze tam musi byt i jina jednotka, coz vedel kdyz ho kupoval. Odpovedel, te to nastartuje a za chvili chcipne. Kamaradi ze servisu to vidi na nejakou elektriku a bude to nadlouho a bude to drahy. Rikam, jestli to zkusili bez vyfuku, jestli treba neni ucpanej. Po dvou dnech mi zavolal, ze se vysypal katik a ucpal vyfuk :-)
Byl jsem rad, ze jsem pomohl, ale jeho prvni oznameni po dvou letech, ze auto nejede a cekal ode me asi nejakou kouzlo, to jsem nechapal.
Po roce a pul neco narokovat je fakt trochu mimo. Ale narod je plnej vychcanku.
Neřeknu po týdnu ale po takový době? To jsi taková socka že nemáš doma baterku a nemůžeš si to zkusit sám?
Taky už jsem si na to přišel, že je potřeba to řešit všechno hned, všechno zkontrolovat a mít na všechno podrobnou smlouvu... protože po takový době, pokud to nemáš černý na bílým, tak se s tebou nikdo nebaví. koupil jsem auto, po 3/4 roce ježdění mi prasknul klíňák a motor byl v pr.... klíňák měl být podle majitele po 100 000km věněnej, takže mi do další výměny zbývalo cca 30 000km. nechápal jsem, že mohl prasknout dokuď jsem nezjisitl že na autě byl přetočenej i tacháč, a klíňák už měl být měněnej podruhý...km jsme ve smlouvě neměl, původní majitel se o tom nechtěl bavit, že o přetočení nic neví. poučení na příště, i když pěkně drahý

12.10.2013, 20:41 |
marty Ano, je to mozna mimo po takove dobe, nicmene se nejedna o potravinu, ktera se i pres uskladneni ve skrini za par dni zkazi a je na vyhozeni! Tudiz ocekavam, ze i pres nekolik mesicu uskladneni v suchu a teple radio bude fungovat, coz se bohuzel nestalo! Koukam, ze duvera nema ani na AHC misto, vsichni Cesi jsou automaticky podvodnici a i presto, ze tady o tom vi kazdy kulovy, okamzite me oznacuje za vychcanka apod! Ono chtit po elektronice od zdejsich clenu, aby fungovala po par mesicich zavreni ve skrini je asi naivni stejne jako psat tuto zkusenost sem zdejsim ignorantum. Uz se nebudu dal namahat! At si mysli kazdy co chce! Ja nemam potrebu se tady dohadovat. Jen jsem chtel upozornit na spatnou zkusenost. Tot vse.
A vyjadreni servisu bylo jaky?
Servisoval to oficialni servis - Basys ?
Já se tedy zeptám po druhé... Víš co s tím rádiem je? Jakou máš jistotu, že ho nezničili v tom servise, kde Ti měli dělat montáž? A jak se k tomu vyjádřil Basys (viz králík)?
Chápu, že to naštve, na druhou stranu, kdybys věděl co je na tom rádiu k.o., tak bys ho tu případně zas mohl prodat, ne? I když po tomhle výstupu si nejsem moc jistý, kdo by ho koupil.
A co jsi cekal? Ze te tady vsichni polituji? Za blbost se holt plati. Tak se s tim proste smir. Proto se dava zaruka na ozkouseni na bazarove veci. Pokud cekas dozivotni musis se odstehovat do zeme pohadek.
no nejdriv si mel napsat,ze si to nechal zapojit a az pak si byl v servise jinak jak sem uvedl zavada bude flexo pasek a pojistka na cinch servis si byl Basys????
Možná se pletu ale i elektronika stárne :) ne? Je to stejný jako N6210 co jsem zavřel do šuplíku jako záložní tel...po 4 letech se hodila a bohužel ani s novou baterií nejde zapnout.
ufiku ta je na origo baterky a ne na tuzkovy

12.10.2013, 21:37 |
marty O zadny politovani nestojim, neni mi 18. Duvod uz jsem napsal - varovat ostatni.
Servis i montaz si nechavam delat v Teplicich u P. Jiránka (je to profik pres autoelektro vcetne hifi s dlouholetou praxi) a byl jsem primo u toho, kdyz to zapojoval. Jak jsem napsal, sam nic nezkousim, nezapojuju, abych prave neco nezpusobil. Po pripojeni - vadny panel (vubec se nerozsviti), je uvnitr displaye maly flek a po pripojeni na repro na stole zadny zvuk - presnou soucastku nerekl, protoze jsem se ani neptal, stejne tomu prd rozumim. Proste nefunguje, jsou tam 2 zavady, ktery jsem nezpusobil, tim to pro mne hasne. Odhad opravy je min. 1000 kc + jiny panel. Nevim, jestli je sance nejaky funkcni panel sehnat a za rozumne penize. Nerad bych si spatnou zkusenost zopakoval a novy pry stoji 90% ceny radia, coz je nesmysl.

12.10.2013, 21:40 |
dejvyxxx | Upraveno: 2013-10-12 21:46:54
Kluci všichni sme automaticky podvodníci :)) To mě poser :-D Tak děkujem panu M., že z nás všech tady udělal idioty a přejeme mu hodně štěstí v jeho končíku.Štípněte mě někdo jestli se mi tohle celý nezdá.
Zavedl bych pro registraci nějaký psychotest. Bysme pak předešli takovým výstupům od jednodušších lidí možná. Nebo je aspoň eliminovali :))

12.10.2013, 21:42 |
AR Jak si seš tak 100% jist že jsi tu závadu nezpůsobil ty, nebo někdo s kým sdílíš byt či ten opravář/elektrikář?
Špatnou zkušenost tady zděluješ na základě čeho? Vlastní hlouposti?
Pánové, já byl minulý týden v kasínu, nechal sem tam litr proto vás varují nechoďte tam, všichni tam kradou a nechcou ty peníze vrátit. Holt ta česká povaha každého ojebat ;)
Dam Ti za to radio 1.000,-Kc

12.10.2013, 21:59 |
CRK tak von nedá pokoj... tobě opravdu přijde normální po tak dlouhý době něco řešit?? protože obchoduju s lidma, tak se obden dozvím něco zajímavýho, ale tenhle tejden vedeš ty a to sem zvyklej na všechno možný... jinak takhle mi odešel nepoužívanej zesik a i zesik, co jsem prodal a smůla, prostě tejden na vyzkoušení a nasráč...
nevim ale nejakej Jiranek byl karikaturista ,zjistim co ma spolecnyho s Basysem a doufam,ze pan Jiranek vi jak radne zapojovat radia Pio,pokud by byl panel v haji tak je to videt i na vypnutym radiu sorry tento argument je dost divny...Jinak osobne sem zazil dost expertu co montovali radia a umeli je dokurvit ,a celkem verim tomu,ze kdyby si napsal hned po koupi potrebuji vyzkouset rad by Ti nekdo pomohl ,takhle si o tom myslim svoje jinak odkaz na radia sem dal umyslne u jednoho je videt stav v jakym dave prodava a u druhyho foto neni ,forum je od toho ,ze kdyz nekdo muze poradi nekdo pomuze ,a zastavam se Dave uz proto ,ze me umoznil vyzkouset zesik co prodava aniz by chtel abych si ho koupil nebo me ho nutil pravidlo jednou ja nekdo druhy,to same s mackem co sme se natrapili s JL:-)),kralika ani nejmenuju ,jsou dalsi rozumni a nepredpokladam ze by te nekdo nekdy poslal do prdele ,France je uz taky svatej :-DDDD
Na to aby si psal tady picoviny cas mas a na to aby si se uz tenkrat zeptal a venoval se tomu cas si nemel)))(((a je to opravdu 10 minut) ,proste to je dan za blbost !!!!Ted vis ze je vadny displej ,pri tom to muze byt pouze ten pasek ,ale argument 90% ceny uz pripraveny mas ...
Kdyby byl po registraci povinnej psychotest, tak je tady desetina clenu:-)
Ostatni maj pravdu, odzkouset hned a mohl byt klid.
Taky jsem tady koupil clariona 928 za nejaky penize s tim ze obcas spatne cte cd, jel jsem osobne 150km pro nej, on mi to chtel predvest v aute, ja na tom netrval, presto jsme to zapojili, u neceho to nabehlo hned, sem tam napsala mechanika error.
Dal jsem to do Clarionu vycistit a zjistila se castecna vada mechaniky a cela se nechala zrepasovat z novych dilu
Cena servisu 1.500, - coz bylo cca pulka radia :-)
Testy na řidičák a vstupní test do AHC :) A 3/4 lidí jsou v <> :)
Klidne to radio koupim za 1200,- kdyz kral007 dal 1000,- :-))))

14.10.2013, 09:04 |
rebel Nevím o čem je stále řeč.
Na použitou věc při prodeji zaruka max 6 měsícu a pak sorry copak nekdo vi kdy se co vysere ,ne neví :-)
A pokud neco koupim tak si to zapojím , ačkoli to neni povinnost ale raději pro klid v duši to zkusím ne a po té to uložím do bedny a je klid
Dle mě není co řešit at to prodal dojebany nebo ne se nikdo nedoví .S Ahc to nemá nic společného
Toto je blbost kupujícího tečka

15.10.2013, 13:48 |
Veva tak jsem se opět pobavil :-)